Pohištvo za dom in gostinstvo
Tri-Star d.o.o.
Prešernova 2B
SI-5270 Ajdovščina
+386 41 642 164
+386 5 3681 777

O piškotkih

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletna mesta, ki jih obiskujete, shranijo na vaš računalnik ali mobilno napravo. Shranjevanje je pod nadzorom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

 

Kakšen je njihov namen?

Njihov namen je zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Naloge piškotkov so različne, v osnovi pa pomagajo spletnemu mestu, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob ponovnem obisku ni potrebno znova nastaviti.

 

Upravljanje s piškotki?

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. S piškotki lahko upravljate tako, da nastavitve vašega spletnega brskalnika spremenite in določite, da ta piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v spletnem brskalniku tudi popolnoma preprečite, piškotke, ki so že shranjeni, pa lahko izbrišete.

 

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.
Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Safari (stran v angleščini)

logo

Za optimalno uporabo spletne strani priporočamo moderne spletne brskalnike, kot recimo Chrome in Firefox.

Če teh brskalnikov nimate, priporočamo, da si jih naložitein izboljšate svojo spletno izkušnjo.